Natiunea MMA

Randy Couture: "Sunt sanatos ca un cal"
09/03/2011

Randy Couture nu e nici macar aproape de momentul in care isi va incetini cariera de sportiv profesionist, conform propriilor sale declaratii.

"Sunt sanatos ca un cal" a raspuns el la intrebarea cu privire la conditia sa fizica, adresata in cadrul unei audiente pentru liceenta in cadrul Comisiei Atletice a Statului Nevada.

El a primit dreptul de a lupta pe 30 aprilie la categoria semi-grea cu Lyoto Machida, la UFC 129.

Lupta are loc in Toronto, dar Randy avea nevoie de acceptul Comisiei din Nevada pentru ca aceasi autoritate din Canada cere ca un luptator sa primeasca intai acceptul forului din statul sau de resedinta inainte de a prezenta propriile concluzii.

Couture nu a mai concurat din august 2010 cand l-a invins prin submisiei pe James Toney in chiar prima runda a lupte din cadrul UFC 118. El nu a suferit nici o accidentare in acea confruntare si s-a pastrat in forma maxima pana acum.

"Am fost foarte activ in acest ultim an. Nu am avut vacanta deloc. Sunt gata sa concurez si sunt sanatos ca un cal" a declarat Randy in interviul telefonic cu NSAC.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA