Natiunea MMA

Randy Couture: "As mai lupta cu Machida su Shogun, dar in afara de ei am terminat"
16/12/2010

Lumea MMA s-a "cutremurat" cand, acum cateva zile, Randy "The Natural" Couture a scris pe contul sau de Twitter ca e timpul sa se retraga.

"Multumesc celor care au scris pe Twitter despre luptele mele :) Cred ca sunt la sfarsitul drumului. E timpul." scria unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati atleti din istoria artelor martiale mixte.

La 47 de ani, Randy a demonstrat nu numai o vointa neobisnuita de lupta si de victorie, dar a aratata, prin intermediul Sports Science, o emisiune TV dedicata studiului stiintific al fenomenului sportiv, ca este si unul dintre cei mai dotati atleti din lume. Cu toate astea, cele mai bune zile ale carierei sale sunt in urma de acum. Dar lumea MMA ar fi mai saraca fara el.

Pentru a lamuri toate acestea, Loretta Hunt, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti de MMA din lume, a stat de vorba cu "Captain America".

"Cred ca am terminat. E timpul pentru asa ceva" a raspuns Randy intrebarilor sale."Daca mi s-ar oferi, as lupta cu Machida sau Shogun, dar in afara de ei am terminat cu lupta. Vreau sa ma concentrez pe alte aspecte ale vietii mele".

Randy are o companie de succes in afara Octogonului, care administreaza sali de lupta si produce si vinde suplimente nutritive si imbracaminte pentru luptatori.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA