Natiunea MMA

Rampage Jackson intra in Turneul categoriei semi-grele a Bellator
21/01/2014Quinton "Rampage" Jackson va lua parte la confruntarile contand pentru Turneul Categoriei semi-mijlocii a Bellator MMA.

Organizatia americana a anuntat intr-o conferinta de presa de aseara ca Jackson il va intalni in prima sa lupta pe fostul detinator al centurii acestei categorii, Christian M'Pumbu, in cadrul unei piramide de patru luptatori ce va avea runda inaugurala pe 28 februarie 2014, in gala cu numarul 110 din istoria organizatiei. In acelasi turneu, Muhammed "King Mo" Lawal il va intalni pe Mikhail Zayats.

Bellator 110 va avea loc la Mohegan Sun Arena, in Uncasville.

Jackson urma sa isi faca debutul in prima gala transmisa in sistem pay-per-view a Bellator, in Main Eventul galei din 2 noiembrie cand trebuia sa il aiba drept adversar pe un alt veteran al UFC, Tito Ortiz. Acesta din urma s-a accidentat insa la gat inaintea galei, si a fost nevoit sa se retraga de pe fight-card. In locul sau, Jackson l-a intalnit pe Joey Beltran pe care l-a invins prin TKO in prima runda. In conferinta de presa de aseara, Rampage a anuntat ca nu mai e interesat sa lupte cu Tito Ortiz.

M'Pumbu a reusit mai multe victorii importante de-a lungul prezentei sale in galele Bellator, trecand de Chris Davis, Tim Carpenter sau Richard Hale, dupa care a fost invins de Travis Wiuff (intr-o confruntare care nu a contat pentru centura) iar mai apoi si-a pierdut prima pozitie si titlul de campion in fata lui Attila Vegh in gala Bellator 91.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA