Natiunea MMA

Rampage, neinspirat, dar victorios la reintoarcerea in Bellator
27/06/2016
Dupa un an de la ultima sa aparitie in cusca, americanul Quinton Ramone Jackson a revenit cu o victorie in Gala Bellator 157:Dynamite 2, de la Centrul Scottrade din Saint Louis, Missouri (SUA), dupa ce l-a invins la puncte pe campionul olimpic de la Beijing 2008, judoka japonez Satoshi Ishii.

Jackson a avut probleme mai ales la începutul luptei, dar s-a redresat in celelalte doua, facandu-i pe cei trei arbitri sa-si imparta deciziile. Sal D’Amato si Robin Veale l-au vazut castigator pe Jackson, in timp ce doar Ross Swanberg a votat pentru nipon.

In celalalt cap de afis al evenimentului, americanul Michael Chandler a castigat centura de campion la categoria usoara, intrecandu-l printr-un KO violent in runda inuagurala pe brazilianul Patricky Freire, fratele mai in varsta al mult mai celebrului Patricio Freire, recordmanul de victorii in circuit (13). Centura ramasese vacanta dupa ce detinatorul ei, Will Brooks (18 victorii- o singura infrangere in MMA), a plecat la UFC. A fost a doua intalnire dintre Chandler si Freire, prima soldandu-se tot cu succesul americanului.

Intr-o alta partida foarte asteptata, veteranul UFC Matt Mitrione si-a facut debutul in Bellator cu o victorie concludenta in fata conationalului sau Carl Seumanutafa. Desi inceputul nu a fost cel imaginat de Mitrione, adversarul sau opunandu-i o rezistenta solida, americanul s-a concentrat si l-a facut KO pe Badwater chiar in runda intai. A fost primul succes al lui Meathead dupa cele doua infrangeri suferite in UFC in fata lui Ben Rothwell, respectiv, Travis Browne.

In meciurile fetelor din cadrul galei de vineri noaptea, la categoria musca, Ilima-Lei The Iliminator Macfarlane a intrecut-o in doua runde pe Rebecca Ruth, iar Gloria Peritore a batut-o, in trei runde, pe Denise Kielholtz.

În celelalte intalniri la masculin, Justin Lawrence l-a invins inainte de termen pe Isao Kobayashi, Joaquin Buckley l-a facut KO pe Chris Heatherly, Guilherme Vasconcelos a dispus de Jordan Dowdy, Chel Erwin-Davis de Kevin Engel, Brad Jones l-a batut prin KO pe Tyler Claussen, Matthew Murphy a triumfat inainte de termen in fata lui Justin Robbins, Rashard Lovelace l-a facut KO tehnic pe Garrett Mueller, Steven Mann l-a intrecut pe Mike Estus iar Kevin Ross a iesit castigator in dauna lui Justin Houghton.

Urmatoarea gala Bellator este programata in 16 iulie, la Londra (Marea Britanie).

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA