Natiunea MMA

Rameau Thierry Sokoudjou va lupta cu Houston Alexander la Shark Fight 13
22/07/2010

Brett Brookhouse - www.bloodyelbow.com


         Rameau Thierry Sokoudjou      vs            Houston Alexander

Promotia americana Shark Fights a anuntat astazi ca Rameau Thierry "The African Assassin" Sokudjou il va intalni pe Houston "The Assassin" in co-main eventul galei Shark Fights 13, care va avea loc sambata, 11 septembrie, la Amarillo Civic Center, in Amarillo, Texas.

Conform declartiilor lui Brent Medley, presedintele Shark Fight Promotions, "suntem foarte mandri sa organizam lupta Sokoudjou vs Alexander pe fight-cardul galei cu numarul 13. Amandoi au KO-uri impresionante in palmares si s-au confruntat cu o lista lunga de oponenti de seama in cariera. Aceasta va fi o lupta foarte importanta pentru amandoi luptatorii, ei avand acum ocazia sa demonstreze fanilor ca inca sunt pretendenti de top in acest sport."

Ar fi usor sa spunem ca e o lupta care nu mai intereseaza pe nimeni, intre doi sportivi care nu mai conteaza in lumea MMA, dar aceasta va fi o lupta foarte buna pentru o promotie locala. Trebuie de asemenea remarcar ca amandoi sunt sportivi care au aparut parca din nimic, reusind sa socheze lumea MMA cu KO-uri in fata unor adversari mult mai bine cotati (Sokoudjou in fata lui Arona si Nogueira, iar Alexander in fata lui Jardine si Sakara).

Main Eventul galei Shark Fights 13 va fi lupta dintre Keith Jardine si Trevor Prangley.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA