Natiunea MMA

Rafael Lovato cucereste al doilea sau titlu la Mondialele No-Gi
17/11/2011

Pentru Rafael Lovato data de 6 noiembrie 2011 va fi mereu una speciala, el reusind sa devina pentru a doua oara campion mondial no-gi. Mai mult decat atat, este singurul sportiv american care ii elimina constant pe brazilieni in drumul spre titlu, in 2010 la categoria grea iar anul acesta la semi-grea. Finala a disputat-o impotriva lui Pablo Popovitch, unul din cei mai buni practicanti no-gi din toate timpurile.

"Interesant este ca multa lume nu ma priveste ca un luptator no-gi, pe cand  Pablo este formidabil, sa il inving in finala a fost extraordinar. Am inchis garda, a primit al treilea avertisment pentru stalling (lipsa de activitate), ceea ce l-a constat puncte. Este un luptator precaut, cu un stil compact si un ritm lent." a declarat noul campion. La terminarea timpului, Lovato conducea cu 4-0 , castigand meciul si totodata inca un titlu. Spera sa repete performanta si la editia urmatoare, unde ar vrea si o medalie la open.

Tot la capitolul obiective, Lovato isi doreste cat mai multi campioni in echipa, favoritul sau fiind Justin Rader. "Cobrinha este mereu printe favoritii concursurilor la care participa, si totusi Justin a pastrat scorul intact timp de 9 minute. Sunt mandru de el, a ajuns pentru a doua oara consecutiv in finala.". La fel ca in cazul lui Rader, Rafael Lovato vrea sa inspire cat mai multi oameni. "M-am antrenat ca adolescent impreuna cu tatal meu, nu am avut niciodata un instructor cu centura neagra. Doar am luptat cat de mult am putut, cu fiecare ocazie care se ivea. Nu te poti opri niciodata, vei avea parte si de momente mai putin bune, dar in final raman doar zilele ca aceasta."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA