Natiunea MMA

Rafael Cavalcante isi apara centura in fata lui Dan Henderson la Strikeforce: Ohio
19/01/2011


      Dan Henderson            vs            Rafael Cavalcante

Rafael "Feijao" Cavalcante isi va apara pentru prima data titlul in fata nimeni altuia decat Dan Henderson in gala Strikeforce din 5 martie, care urmeaza sa se desfasoare in Columbus, Ohio.

Au existat zvonuri despre o astfel de confruntare de ceva vreme, dar confirmarea a venit de la managerul campionului, Ed Soares.

"Asta e lupta pentru care ne pregatim" a comenata Soares. "Ar trebui sa fie a lupta frumoasa. Feijao si Dan Henderson, asta ar trebui sa fie o confruntare mare."

Cavalcante a castigat centura in august, prin TKO in fata fostului detinator, Muhammed "King Mo" Lawal. De atunci, el a asteptat ca promotia americana sa faca ordine in divizia sa de greutate si sa ii gaseasca un pretendent pe masura.

Dan Henderson a primit deptul de a il provoca pe campion dupa ce l-a trimis la culcare pe Renato "Babalu" Sobral, intr-o maniera spectaculosa, cu un KO in prima runda a confruntarii de la inceputul lui decembrie.

Strikeforce nu a anuntat inca in mod oficial aceasta gala, dar evenimentul urmeaza sa se desfasoara pe 5 martie la Nationwide Arena, in Columbus, Ohio. Alti cativa luptatori care se asteapta sa apara pe fight-cardul serii sunt campionul categoriei usoare Gilbert Melendez, si Paul Daley, un specialista al KO-urilor.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA