Natiunea MMA

Rafael "Feijao" Cavalcante a picat destul anti-doping, si primeste o suspendare de un an de zile
19/06/2012

Talentatul luptator Rafael "Feijao" Cavalcante a fost depistat pozitiv la testul anti-doping dupa victoria reusita in fata lui Mike Kyle pe 19 mai, in cadrul galei Strikeforce World Heavyweight Grand Prix Final. El a fost automat suspendat pentru un an de zile de catre Comisia Atletica a Statului California.

Greul brazilian l-a submis pe Kyle cu o sugrumare ghilotina dupa doar 33 de secunde trecute din lupta gazduita de tabelul principal al galei Strikeforce "Barnett vs Cormier" in San Jose, California. Substanta care a fost gasita in testul sau nu a fost numai in mod oficial, dar el a primit si o amenda de 2500 dolari pe langa suspendare.

Victoria in fata lui Kyle a fost a saptea aparitie a lui Rafael sub bannerul Strikeforce. Inainte de aceasta lupta, el obtinuse un succes si in fata lui Yoel Romero Palacio cu un KO in runda a doua a lupte din septembrie.El era chiar luat in considerare ca adversar pentru Gegard Mousasi, intr-o lupta contand pentru titlul vacant al categoriei semi-grele.

El este al treilea sportiv al Strikeforce care a fost depistat pozitiv la astfel de teste, dupa Cristiane Santos si Muhammed Lawal.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA