Natiunea MMA

RXF incheie anul cu un show incendiar
22/11/2017


  Cea mai mare promotie de MMA din Romania pregateste o surpriza de proportii impatimitilor acestui sport. RXF organizeaza pe 18 decembrie 2017, de la ora 19, la Centrul “Lux Divina” din Brasov, gala “MMA All Stars 5- Magnum FC vs RXF”.
  Practic, este vorba de o confruntare intre doua promotii, in care vor evolua cei mai cunoscuti si apreciati luptatori aflati sub contract cu cele doua parti. RXF nu a dezvaluit inca numele romanilor care vor urca in cusca brasoveana, dar le-a facut publice pe ale unora din adversarii tricolorilor.
  Astfel, unul dintre combatanti va fi Carlo Pedersoli jr., nimeni altul decat nepotul regretatului actor Bud Spencer, celebrul “Comisar Piedone” din seria de filme de actiune din anii ’80-’90. Carlo va lupta in limitele categoriei 77 de kg.
  Multe priviri vor fi atintite, insa, asupra uneia dintre cele mai atragatoare practicante de MMA, Micol Di Segni. Model in cadrul “Suicide Girls”, Micol se va bate in cadrul categoriei 52 de kg. O foarte apreciata diva pentru adulti si cunoscuta si sub numele de Eden Von Hell, Micol a semnat recent o intelegere cu Legacy Fighting Alliance.
  RXF urmeaza sa dea amanunte despre acest eveniment in zilele viitoare. Gala va fi transmisa live streaming, biletele fiind deja disponibile pe eventim.ro.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA