Natiunea MMA

RXF 9 Craiova, amanata pentru data de 31 ianuarie 2014
18/12/2013COMUNICAT DE PRESA

Romanian Xtreme Fighting organizatorul Galei RXF 09 Craiova – Cetatea Baniei – Ultimul Bastion, ce urma sa aiba loc pe data de 20 decembrie anul curent la Sala Polivalenta din Craiova, anunta pe aceasta cale amanarea evenimentului sus mentionat pentru data de 31 ianuarie 2014, in aceasi locatie.

Datorita numeroaselor accidentari inerente sporturilor de contact, survenite in randul unor sportivi care urmau sa lupte in gala RXF 09 din Craiova, insa si din cauza unor motive tehnice independente de vointa noastra, ne vedem nevoiti sa amanam data de desfasurare a galei Craiovene pentru data de 31 ianuarie 2014.

Pe aceasta cale dorim sa ii asiguram pe toti iubitorii sporturilor de contact din Romania ca Fight Card-ul evenimentului va ramane in mare parte neschimbat, Craiovenii urmand sa isi vada favoritii locali Sorin “Pantera” Tanasie , Catalin Oprea si Razvan Tudora debutand in cusca RXF pe data de 31 ianuarie 2014.

Ne cerem scuze fata de toti cei ce au asteptat cu mare interes gala RXF 09 din 20 decembrie, iar pe cei ce deja si-au achizitionat bilete pentru eveniment, ii anuntam ca li se va returna contravaloarea acestora in cel mai scurt timp.

RXF va fi in continuare alaturi de toti iubitorii Artelor Martiale Mixte din Romania si promite un an 2014 plin de evenimente la cel mai inalt nivel si numeroase surprize tuturor celor care ne urmaresc si ne sustin in promovarea MMA-ului romanesc.

Va multumim pentru intelegere, si va asteptam pe data de 31 ianuarie 2014, la Sala Polivalenta din Craiova la RXF 09 Craiova – Cetatea Baniei – Ultimul Bastion,sa incepem noul an cu cel mai exploziv eveniment de Arte Martiale Mixte care a fost organizat vreodata in Romania.

Echipa RXF ureaza Sarbatori Fericite si Un An Nou plin de impliniri tuturor sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor, sportivilor si nu in ultimul rand celor ce ne-au fost intotdeauna alaturi, ne-au sprijinit si ne-au urmat la fiecare eveniment realizat pana in prezent.

Data : 18.12.13 Organizator RXF : SEBASTIAN VIERUmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA