Natiunea MMA

RXF 15 Bucuresti "MMA All Stars" - Cel mai mare eveniment de MMA al anului in Romania
10/12/2014Romanian Xtreme Fighting (RXF) este singura organizație sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton, promovând sportivi români și pregătindu-i pentru confruntări cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte - MMA) este o combinație între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marțiale, printre cele mai cunoscute numărându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, mhuai-thai, kick-box, dar și lupte libere, box, lupte greco-romane, etc.

Pe 15 decembrie, Bucureștiul va fi din nou gazda celui mai mare eveniment MMA din România, începând cu orele 19:00, la Sala Polivalentă. Peste 30 de luptători din întreaga lume îi vor acapara pe spectatori, spectaculozitatea și complexitatea show-urilor de lupte în cușcă urmând să atingă apogeul unui an senzațional pentru Romanian Xtreme Fighting și, implicit, pentru MMA-ul autohton.

Cel mai așteptat moment al anului este lupta dintre doi coloși, legendele sporturilor de contact, americanul Mighty Mo și Sandu Lungu. Cei doi au intrat la slăbire în ultimele luni, făcând totul pentru ca meciul din cadrul galei bucureștene să fie un adevărat regal pentru iubitorii artelor marțiale. „Știu că am un meci de care pe care, dar Dinozaurii, în orice colț al lumii ar trăi, până la urmă tot se întâlnesc!”, spune Sandu Lungu într-un comentariu pe o rețea de socializare.

Tot la București se vor decerna și două dintre centurile RXF. Cătălin Cășaru și Adrian Grec luptă pentru gloria supremă la categoria 70 kg, în timp ce Florin Gârdan îl va întâlni în cușcă pe Bogdan Barbu, amândoi concurând pentru centura de la categoria 65 kg. De asemenea, vor intra în cușca RXF 15 și alți luptători din țară, precum Ionuț „Pitbull” Atodiresei, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de contact ai ultimilor ani, Marian Rusu, românul cu cel mai rapid KO din MMA-ul mondial, Tomasz Czerwinski, polonezul care în vară a reușit să îl învingă pe Sandu Lungu tot într-un show RXF, Ion „Bombardierul” Pascu, primul român care va lupta în UFC, cea mai puternică organizație de MMA a lumii, Adrian Preda, campionul RXF al greilor, Tolea Ciumac sau Marius Tiță.

In cadrul evenimentului din 15 Decembrie, în cușca RXF vor mai intra și luptători extrem de experimentați din Marea Britanie, Ungaria sau Israel. Show-ul va fi condimentat și cu prestații de excepție ale unor cunoscuți artiști din România, jocuri spectaculoase de lumini, dar și de prezența fierbinte a deja cunoscutelor fete RXF.

Romanian Xtreme Fighting vă invită să luați parte la un spectacol exploziv în data de 15 decembrie 2014, cel mai mare eveniment de MMA din România, un show de excepție, plin de adrenalină și neprevăzut.

Evenimentul este găzduit de Sala Polivalentă din București, și va fi urmărit de peste 5.000 de spectatori, dar și de milioane de telespectatori, grație transmisiunilor în direct de pe posturile Sport.ro și ProTV Internațional.

Biletele pot fi procurate prin rețeaua Eventim, Magzinele Vodafone, Orange și Domo.Vă așteptăm să luați parte live, la un show de excepție.

Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, www.facebook.com/pages/RXF/209890055761022 și canalul de Youtube RXFighting: www.youtube.com/user/RXFighting

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA