Natiunea MMA

RXF 13 Botosani: MMA-ul profesionist ajunge din nou in Moldova
26/09/2014
RXF 13, cel mai important eveniment de MMA (arte martiale mixte) din România, va avea loc în data de 6 octombrie 2014, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani.

MMA-ul este sportul cu cea mai mare creștere la nivel mondial, fiind o combinație între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marțiale, printre cele mai cunoscute numarându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, mhuay-thai, kick-box, dar și lupte libere, box, lupte greco-romane etc. Complexitatea și spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze întreaga plajă de practicanți de arte marțiale, precum și cele mai diverse categorii de public, audiențele acestui sport ajungând la cifre impresionante.

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România, ajungând deja la cea de-a treisprezecea gală la nivel național. Botoșani este al nouălea oraș important al României, dupa Târgoviște, Sibiu, Brașov, Pitești, București, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Craiova, dar și primul oraș al Moldovei, care va avea parte anul acesta de o seară incendiară cu cei mai duri și compleți luptători care au călcat vreodată în cușca RXF.

RXF este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Ultimul Show marca RXF ce a avut loc pe Litoral, în Stațiunea Mamaia, s-a bucurat de prezența a aproximativ 10.000 de spectatori, transmisiunea în direct a evenimentului fiind urmărită, conform sondajelor, de peste 350.000 telespectatori, grație posturilor de televiziune Sport.ro, ProTV și Neptun TV.

Pe lângă difuzarea în direct pe posturile Sport.ro și ProTV, evenimentul de la Botoșani va marca și prima transmisiune în direct a show-ului RXF de către postul ProTV Internațional, în peste 20 de țari din întreaga lume.

RXF 13 Botoșani va alinia la start cei mai cunoscuți luptători de MMA ai Moldovei, având ca principal punct de atracție debutul în cușca RXF a cunoscutului luptător Ionuț „Pitbull” Atodiresei, un adevărat simbol al sporturilor de contact din România. De asemenea în cușca RXF vor intra sportivi moldoveni de renume cum ar fi : Rayko „The Lion” Levitchi, Ghiță „Ursul Carpatin” Ignat, Florin Lupu sau Adrian Sturzu, cei care vor da piept cu luptători experimentați de peste hotare.

Tot la Botoșani se va decerna și una dintre centurile de campion RXF, finala uneia dintre cele mai spectaculoase categorii, 95 kilograme, urmând să-și stabilească învingătorul absolut, Adrian Preda și Sergiu Breb, doi dintre cei mai buni sportivi ai României, luptând pentru gloria supremă în MMA-ul românesc!

Din show-ul de la Botoșani nu va lipsi nici tradiționalul deja meci între fete, succesul de care se bucură întâlnirile feminine de MMA, fiind de acum o constantă a Galelor RXF.De asemenea, așa cum i-am obișnuit pe iubitorii sporturilor de contact din România, show-ul de la Botoșani va fi condimentat cu prestații de excepție a unor cunoscuți artiști locali și naționali.

 Vă așteptăm așadar, la cel mai fierbinte eveniment sportiv al anului de la Botoșani, luni, 6 octombrie 2014, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă!

Biletele pot fi procurate prin Rețeaua EVENTIM, din Magazinele DOMO, Orange, precum și de la Sala Polivalentă Botoșani.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA