Natiunea MMA

RMMAF a definitivat lotul Romaniei pentru Mondialele din Las Vegas
13/05/2014Artele Martiale Mixte cunosc o dezvoltare rapida in Europa de Est precum si in intreaga lume. Viitoarea Federatie de MMA din Romania,  RMMAF,  si-a selectat lotul care va reprezenta tara noastra la Campionatul Mondial de la Las Vegas din 2014.

Pe data de 5 Aprilie 2014 la Drobeta Turnu-Severin a avut loc turneul de selectie a lotului care s-a bucurat de o participare numeroasa din partea multor cluburi de MMA din intreaga tara. Regulile competitiei au fost cele oficiale, promovate de Federatia Internationala de Arte Martiale Mixte IMMAF astfel s-a respectat standardele competitionale impunse de aceasta. La acest eveniment am avut onoarea de a-l  avea drept invitat si observator din partea IMMAF pe Dl. Bertrand Amossou, Presedintele IMMAF.

A fost o intrecere sportiva intensa dovedind uriasul potential pe care Romania il are in acest sport oferind totodata un spectacol sportiv superb publicului numeros. Castigatorii fiecarei categorii vor fi evaluati in cadrul unor seminarii unde se vor antrena specific si vor beneficia de suport in vederea participarii la concursurile de MMA viitoare, in special la Campionatul Mondial de MMA. Drept rezultat al turneului de selectie si in baza determinarii personale si capacitatii de crestere, RMMAF a intocmit lista celor ce vor reprezenta Romania la Campionalul Mondial.

Lotul de MMA al Romaniei este compus din:
1     RADU SERBAN     Lightweight: -70.3 kg (155 lbs.)
2     FLORIN MORARU     Bantamweight: -61.2 kg (135 lbs.)
3     STEFAN DUMINICA     Welterweight: -77.1 kg (170 lbs.)
4     CRISTIAN VLAD MAVRODIN     Light Heavyweight: -93.0 kg (205 lbs.)
5     MIHNEA GEORGE EMIL CUIBUS     Heavyweight: -120.2 kg (265 lbs.)
6     NICOLO VIRGIL BONATI     Super Heavyweight: +120.2 kg (over 265 lbs.)
7     FILIP CIOMU and CIPRIAN CHIRU      Middleweight: -83.9 kg (185 lbs.)
8     BOGDAN CATALIN     Coach
9     GHEORGHE STANCIU     Coach
10     MIHAIL MIHAILOVICI     Staff member, judge

Sperand intr-o participare de success la primul campional mondial de MMA in Las Vegas, RMMAF crede ca sportivii romani vor indeplini obiectivele de a obtine o pozitionare pe primele 3 locuri la una din categoriile de greutate.

Comunicat de presamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA