Natiunea MMA

Quinton "Rampage" Jackson vs Thiago Silva, la UFC 130 din 28 mai
10/01/2011


    Quinton "Rampage" Jackson    vs         Thiago Silva

Contrar zvonurilor care circula in lumea MMA, a razboiului de vorbe tot mai intens si a dorintei lui James Toney, urmatoarea lupta a lui Quinton "Rampage" Jackson nu va fi impotriva fostului campion de box.

Surse ale MMA Weekly au confirmat ca Jackson si Thiago Silva, amandoi in Top 10 la Categoria Semi-grea, au acceptat verbal sa lupte la UFC 130 ce are loc in 28 mai in Las Vegas, dupa ce aceasta posibilitate a fost publicata pentru prima data de MMA Junkie.

Rampage (31-8) va incerca sa revina in lupta pentru titlul cu o victorie in aceasta confruntare.

"Le multumesc tuturor fanilor pentru sprijinul pe care mi-l arata pentru lupta urmatoare" a scris el pe contul sau de Twitter sambata seara. "Aveti cuvantul meu ca am sa ma antrenez cat pot de bine. Sunt inca pe drumul spre recuperarea centurii mele."

Rampage a pierdut centura de campion in fata lui Forrest Griffin la UFC 86 in luna iulie 2008. Dupa ce reusise doua victorii consecutive dupa acea confruntare, a fost nevoit sa se recunoasca invins prin decizia unanima a arbitrilor la UFC 114 de catre Rashad Evans. Acea victorie l-a propulsat pe Rashan pe pozitia de principal pretendent la centura lui Mauricio "Shogun" Rua.

Quinton vine dupa o decizie ne-unanima in fata fostului campion Lyoto Machida, la UFC 123 de anul trecut. Daca reuseste si o victorie in fata unui luptator de calibrul lui Silva i-ar da dreptul sa ceara o sansa la titlu.

Silva (15-2) a alternat victorii cu infrangeri in ultimele sale patru lupte, dupa ce inainte reusise o serie de 13 lupta castigate. El i-a rearanjat fata lui Brandon Vera si l-a scos din UFC cu o dominanta victorie la decizie in gala cu numarul 125 a promotiei americane.

Invins doar de Machida si Evans, Silva spera sa il invinga pe Quinton si sa reporneasca pe drumul care duce spre titlul categoriei semi-grele a UFC.

Ken Pishna - www.MMAweekly.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA