Natiunea MMA

Quinton "Rampage" Jackson se gandeste si el sa treaca la box, dupa cariera sa din MMA
30/09/2011

Inca un nume mare din sporturile de contact ia in considerare trecere la boxul profesionist. Dupa ce de curand Badr Hari, unul dintre cei mai titrati kickboxeri din lume, a anuntat oficial ca va incepe aceasta tranzitie de la inceputul anului viitor, a venit randul lui Quinton "Rampage" Jackson, fostul campion al semi-greilor UFC sa isi manifeste acest interes.

Urmand pasii unor alti sportivi de MMA care au luptat in boxul profesionist, ca Andrei Arlovski, si el fost campion al UFC, sau mai nou Kimbo Slice, Jackson a vorbit intr-un interviu recent despre relatia sa cu vechiul sport.

"Urasc sa lupt cu oameni la care le e frica. Cand lupti cu un astfel de adversar, nu stii niciodata ce va face. Se intorc si fug."

"De aceea am sa trec la box. Am sa incerc boxul pentru ca ei trebuie sa stea si sa lupte cu tine. Daca sunt facut KO nu ma intereseaza, pentru ca macar e o lupta."

"Am incercat mult box in ultimul timp. Ma indragostesc de sportul asta, si stiu ca pot sa pun funduri pe scaune acolo" mai spune legendarul luptator, cu referire la capacitate lui de a vinde bilete la o gala de box profesionist.

Desi drumul de la vorbe la fapte e indelungat, iar varsta si deprinderile profesionale ale lui Rampage i-ar sta in cale intr-o astfel de aventura, am fost martorii unor chestiuni si mai surprinzatoare de-a lungul anilor in sport, asa ca ramane de vazut daca aceasta dorinta a lui se va materializa. Ramane insa de apreciat legatura tot mai stransa dintre cele doua mari ramuri sportive, care nu o data au intrat in contradictie, desi in fapt se complementeaza reciproc.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA