Natiunea MMA

Quinton "Rampage" Jackson ar vrea ca luptele sa fie din nou ca in zilele PRIDE
16/11/2010

www.sherdog.com

Multe dintre cele mai bune victorii ale lui Quinton Jackson au avut loc in PRIDE Fighting Championship.

Organizatia japoneza care a pus in scena ultima gala in aprilie 2007, a fost insa scena si unora dintre cele mai severe infrangeri ale sale. Cu toate astea, in Main Eventul UFC 123, pe 20 noiembrie, Ramapage ar vrea sa lupte cu a facuto in PRIDE.

"Lupta in sine nu are nimic de-a face cu banii" a spus Jackson intr-un interviu recent pentru Sherdog. "Lupta in sine are de-a face cu onoarea si respectul. De cand am ajuns in UFC, pana si pentru mine au contat doar banii pentru ca, sincer sa fiu, am facut mai multi bani in UFC decat in PRIDE. E foarte usor sa te schimbi si sa nu te mai intereseze decat banii. Dar imi aduc aminte de zilele din PRIDE, cand mergeam si luptam pentru onoarea de a fi acolo. Vreau sa merg inapoi la zilele alea, cand luptam ca sa fac show."

Jackson s-a bucurat de mult succes in Octogonul UFC. In a doua sa lupta din UFC, l-a invins pe Chuck Liddell si a castigat tilul categoriei semi-grele. Si-a aparat mai apoi centura in fata lui Dan Henderson, iar mai tarziu l-a facut KO pe Wanderlei Silva, care in invinsese de doua ori in PRIDE.

Infrangerile sale din UFC au fost in fata lui Forrest Griffin si, mai recent, Rashad Evans. Aceasta din urma a lasat un gust amar in urma, iar Jackson pune o parte din vina pe rolul sau in pelicula "A-Team".

"Am observat ca nu pot sa le fac bine pe amandoua - nu pot sa fac filme de cate cinci sase luni, si sa concurez la cel mai inalt nivele in UFC" a spus Jackson. "Mi-am demonstrat mie insumi ca nu pot sa le fac in acelasi timp. Cred ca asta e unul dintre principalele motive pentru care am pierdut lupta aceea."

Pentru moment, el pare sa isi fi reindreptat atentia sper lupta, in detrimentul actoriei.

"Vin dupa o infrangere, si am fost foarte nemultumit de ultima mea prestatie, dar stiu ca a fost ultima lupta pe care am pierduto. De data asta am sa merg acolo si am sa dau tot ce am mai bun, 100%. Daca castig de data asta, am sa fiu foarte mandru de mine. Daca nu reusesc, nu am sa mai fiu la fel de dezamagit de mine, cum am fost ultima data. Ultima data nu am putut sa dau tot ce aveam mai bun, pentru ca am avut multe obstacole de depasit."

Jackson a incercat sa elimine aceste obstacole. Desigur, cel mai important din calea victoriei ramane inca: Machida insusi.Fost campion al categoriei semi-grele din UFC, Machida va incerca sa revina dupa ce in luna mai a pierdut titlul in fata lui Mauricio "Shogun" Rua. Stilul sau, cu lovituri bine gandite, de mare precizie, pe contra, ar putea sa ii dea de furca lui Rampage.

"Tot respectul pentru el ca om" vorbeste Quinton despre adversarul sau. "Ca luptator, nu imi place deloc stilul lui. Cei care ma cunosc stiu, atunci cand intre in Octogon, intru ca sa lupt. Nu prea imi plac cei care lupta ca Machida. Cum ai sa lupti cu cineva de la distanta? Asta e unul dintre lucrurile la care am lucrat cel mai mult: nu ii face jocul lui. Am sa lupt lupta mea. Nu ma intereseaza ce va face Machida, sau ce spune ca va face. Conteaza numai ce am sa fac eu"  a incheiat Jackson.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA