Natiunea MMA

Quinton "Rampage" Jackson a pus ochii pe divizia grea a Bellator Fighting Championship
06/06/2013Desi a facut cariera concurand in divizia semi-grea din mai multe promotii mari de MMA din lume, fostul detinator al centurii UFC a declarat public ca ia in considerare debutul in categoria grea sub bannerul Bellator.

"Ma gandesc la categoria grea pentru ca imbatranesc" a spus Jackson in conferinta de presa in care a anuntat semnarea unui contract cu Spike TV/Bellator/TNA Wrestling. "Vreau sa incep sa bat niste baieti grei" a incheiat el.

Miscarea ar putea chiar sa ii fie benefica luptatorului american, pentru ca stilul sau unidimensional ar putea sa se preteze mai bine in confruntarile cu sportivii de categoria grea.

In acest moment, Alexander Volkov sta in varful piramidei valorice a categoriei grele din UFC, iar la semi-grea Attila Veigh e campionul promotiei.

Cea mai mare nemultumire a fanilor este ca datorita acestei mutari, Jackson nu va mai avea ocazia sa il intalneasca in cusca pe King Mo Lawal, dupa ce intre cei doi au existat numeroase sicane verbale si provocari. Se pare insa ca cei doi au ingropat securea razboiului si se gandesc chiar sa devina parteneri de echipa pentru participarea in galele de pro-wrestling TNA.

Rampage are un palmares profesionist de 32-11, dar in UFC a reusit un mai putin impresionant 7-5, pierzand ultimele trei lupte pe care le-a disputat in Octogon.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA