Natiunea MMA

Provocare poloneza pentru Morosanu, debut pentru Maxim
25/08/2017


 
  “Moartea din Carpati” lupta, la noapte, impotriva polonezului Michal Turynski in cadrul galei Glory 44, ce va avea loc la Chicago (Illinois, Statele Unite ale Americii). Va fi meciul cu numarul 5 din seriile evenimentului gazduit de Sears Centre Arena.
  Ca o coincidenta, Catalin, care a debutat in acest circuit cu un KO de vis impotriva lui Maurice Greene (in februarie, gala 38, tot la Chicago), vine dupa a 44-a victorie din cariera, obtinuta in fata unui alt colos polonez, Lukasz Krupadziorow. De cealalta parte, Turynski reprezinta un adversar redutabil, axandu-se foarte mult pe tehnica. Luptatorul polonez are la activ 21 de succese (6 prin KO), suferind 9 infrangeri.
  Glory 44 va insemna prima partida din promotie pentru un alt sportiv roman, Adrian Maxim (27 victorii  (17 KO-uri)- 8 esecuri). Adrian este expert in kickboxing, antrenandu-se foarte mult in Europa. In prezent, Maxim se pregateste la Londra cu celebrul Semmy Schilt. Oradeanul il va avea oponent pe mult mai experimentatul francez Victor “Leo” Pinto (72 victorii (22 KO-uri)- 27 esecuri). Fratele mai mic al campionului de la semimijlocie, Antoine Pinto, Victor a debutat in Glory la gala 37, unde a suferit o infrangere usturatoare in fata gruzinului Giga Chikadze.
  Gala de la noapte are drept cap de afis confruntarea pentru titlul categoriei semimijlocie dintre camerunezul Cedric “The Best” Doumbe si olandezo-surinamezul Murthel “The Predator” Groenhart. Practic, este o reeditare a intalnirii de anul trecut, de la gala 28, cand Doumbe s-a impus prin decizie unanima.
  Glory 44 incepe la noapte, la ora 3, si va fi transmisa in direct de Digisport.

 Vlad Amariei-www.natiuneamma.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA