Natiunea MMA

Promotia japoneza Shootboxing publica orarul showurilor din 2011
08/01/2011

Inca ne revenim dupa avalansa de showuri de kickbox si MMA care au incheiat anul 2010, si dupa surprizele pe care ni le-a adus S-cup 2010, de la prezenta si victoria lui Buakaw pana la infrangerea lui Andy Souwer in semi-finala de catre luptatorul de MMA al Bellator Tobey Imada, iar acum promotia japoneza Shootboxing ne da alte motive sa ii pastram in atentia noastra in 2011.

Au sa fie cinci gale pe care organizatia urmeaza sa le orchestreze in acest an, cu prima in luna februarie si ultima in luna noiembrie. Este de asteptat ca numele mari sa revina in aceasta competitie, Bukaw dorind fara doar si poate sa isi apere titlul cucerit anul trecut in S-Cup. Alaturi de el urmeaza probabil sa ii vedem pe Andy Souwer, Takaai Umeno, Hiroki Shishido, si Tobey Imada.

Programul pentru acest al al Shootboxing este:

  1. February 19
  2. April 23
  3. June 5
  4. September 10
  5. November 11

Toate galele se vor desfasura la Korakuen Hall, in Tokyo, Japonia.

Sunt de asteptat alte confruntari interesante pe ciudatul sistem de lupta al Shootboxing, care permite submisii din picioare si aruncari de MMA.

Dave Walsh - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA