Natiunea MMA

Programul galei Superkombat Ploiesti: 12 lupte internationale si o confruntare pentru titlul mondial
02/03/2015
Ediţia aniversară a circuitului Superkombat, ce va celebra 5 ani de transmisiune directă la Eurosport pe 7 martie la Ploieşti, va programa 13 confruntări profesioniste, printre cei care vor urca în ringul Sălii Sporturilor Olimpia numărându-se Benjamin Adegbuyi, locul 3 în lume la categoria grea, fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, dar şi favoritul local Amansio Paraschiv.

Neînvins de doi ani şi jumătate, perioadă în care a luptat pe scenele din Surinam, Croaţia şi SUA, Adegbuyi se întoarce în România şi îl va înfrunta în meciul cap de afiş al galei de la Ploieşti pe camerunezul Daniel Lentie (53 de victorii - 8 înfrângeri). "Lentie a făcut cea mai mare greşeală când a acceptat meciul cu mine. Va regreta!", a anunţat Adegbuyi, al cărui palmares profesionist înregistrează 18 victorii, dintre care 13 prin KO, şi două înfrângeri.

După ce la marea finală Superkombat din 2014, de la Monza, şi-au învins adversarii prin KO, fraţii Stoica promit acelaşi lucru şi pentru 7 martie, acolo unde se anunţă cea mai mare gală pe reguli de K-1 din România. Ploieşteanul Amansio Paraschiv, care a câştigat recent un turneu în China, va avea posibilitatea să devină primul român care cucereşte titlul mondial New Heroes, urmând să-l înfrunte pe albanezul Julian Imeri, challengerul oficial şi totodată campion mondial al World Kickboxing Association. "Este meciul vieţii mele şi nu vreau să ratez şansa asta. Am emoţii doar când mă gândesc că îmi va cânta imnul în faţa ploieştenilor mei, va fi o seară incredibilă", a anunţat Paraschiv, al cărui tată, Gheorghe Paraschiv, a fost campionul României la box profesionist în anii '90.

Printre confruntările internaţionale se va număra şi duelul dintre românca Cristiana Stancu şi italianca Annalisa Bucci. Absolventă de teologie şi pictoriţă, Stancu nu s-a arătat deloc deranjată de faptul că va lupta chiar înainte de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii. "Victoria va fi cadoul meu", a spus românca.

Invitata specială a evenimentului va fi actriţa de origine chineză Bai Ling, faimoasă pentru rolurile din Red Corner, Wild Wild West, Taxi şi Sky Captain and the World of Tomorrow.

În total, sportivi din 10 ţări se vor lupta în ceea ce se anunţă a fi cea mai mare gală pe reguli de K-1 din România. Evenimentul de la Sala Sporturilor va începe de la ora 20:00, iar biletele se găsesc, în Ploieşti, la Sala Sporturilor, stadionul Ilie Oană, Doroftei Pub, dar şi în reţeaua eventim.ro. Gala aniversară Superkombat va fi transmisă în direct de Eurosport în 90 de ţări de pe 5 continente.

SUPERKOMBAT NEW HEROES (Ora 20:00)

1. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Robert Stoica (România) vs Andrei Ostrovanu (România)

2. Super Fight – Categoria semigrea (-86 kg)

Daniel Thomas (Marea Britanie) vs Ştefan Szomoru (România)

3. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)

Bogdan Năstase (România) vs Alex Filip (România)

4. Super Fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Cosmin Ionescu (România) vs Cristian Kovaci (România)

5. Super Fight – Categoria uşoară (-65 kg)

Annalisa Bucci (Italia) vs Cristiana Stancu (România)

6. Super Fight – Categoria uşoară (-63,5 kg)

Luca Donadio (Italia) vs Cristian Spetcu (România)

SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX I 2015 (Ora 22:00, în direct pe Eurosport)

1. Super Fight – Categoria super cruiser (-92 kg)

Clyde Brunswijk (Surinam) vs Cristian Ristea (România)

2. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

Michal Wlazlo (Polonia) vs D’Angelo Marshall (Curacao)

3. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)

Ibrahim Giydirir (Turcia) vs Laszlo Nemeş (România)

4. Super Fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Zinedine Hameur-Lain (Algeria) vs Bogdan Stoica (România)

5. Titlul mondial Superkombat New Heroes – Categoria mijlocie (-71 kg)

Julian Imeri (Albania) vs Amansio Paraschiv (România)

6. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)

Marcelo Adriaansz (Surinam) vs Andrei Stoica (România)

7. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

Daniel Lentie (Camerun) vs Benjamin Adegbuyi (România)

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA