Natiunea MMA

Problemele de sanatate a lui Mark Hunt continua in urma infrangerii suferite in fata lui dos Santos
02/07/2013Mark Hunt nu a dus-o foarte bine de cand a fost infrant de catre Junior dos Santos in cadrul UFC 160 din Las Vegas.

Acesta a postat astazi ca o grefa de piele nu ii mai rezista, iar in scurt timp va fi din nou internat in spital. Un hematom I s-a infectat in timpul unei lupte. Acesta a postat pe Facebook urmatoarele: “Ei bine prieteni, vreau sa va spun ca grefa de piele nu a rezistat si cred ca ma voi intoarce la spital saptamana viitoare”. Acesta urmeaza sa se intalneasca cu un medic plastician martea viitoare. “Nu am realizat cat e de grav”.

Hunt a avut 4 victorii consecutive in cadrul UFC . Conducerea promotiei l-ar fi concediat de mult, dar contractul mostenit de la PRIDE nu le permite acest lucru.

Dupa ce a avut victorii asupra lui Chris Tuchschereer, Ben Rothwell, Cheick Kongo si Stefan Struve, se zvonea ca ar avea posibilitatea sa devina principalul pretendent la titlu. Dos Santos, fost campion la categoria grea, l-a infrant pe Hunt in minutul 4:18 al celei de-a treia runda si a pus astfel capat speculatiilor cu privire la cine va fi viitorul adversar al lui Cain Velasquez.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA