Natiunea MMA

Probleme medicale pentru Junior dos Santos inainte de Main Eventul UFC 166
17/10/2013UFC a scapat ca prin urechile acului dintr-o situatie foarte neplacuta inainte de gala cu numarul 166 din istoria promotiei.

La antrenamentul oficial de dinaintea galei, fostul detinator al titlului categoriei grele, Junior dos Santos, a aparut cu o cicatrice destul de insemnata deasupra sprancenei drepte.

Intrebat de ziaristi, Junior a recunoscut ca a suferit o taietura destul de urata cu doar trei saptamani in urma, pentru ca a avut nevoie sa fie cusut de catre doctori.

"S-a intamplat in tabara de pregatire, si a fost un accident, spune acesta. Dar nu e prea rau. Sunt deja bine."

Oficialii UFC au avut parte de o situatie similara ceva mai devreme, cand Alexander Gustafsson a suferit si el o taietura pe fata, care pana la urma a dus la retragerea lui de ultim moment din gala UFC on FUEL TV 9, chiar acasa la el in Suedia.

Din fericire pentru organizatia americana, taietura lui Junior a avut loc suficient de devreme pentru a avea timp sa se vindece. Cu toate astea, conform informatiilor de la fata locului, tesutul din jurul taieturii nu parea 100% vindecat, iar o potentiala redeschidere a acesteia in timpul luptei cu Velasquez i-ar putea pune pe doctori in pozitia de a cere oprirea confruntarii.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA