Natiunea MMA

Probleme in Australia: Luptatorii Impact FC nu au fost platiti
30/07/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Showul australian Impact FC a reusit sa atraga atentia lumii MMA cu doua gala pline de nume importante din acest sport. Acum insa, stirile despre aceasta promotie nu sunt deloc bune: se pare ca multi dintre sportivi nu au fost platiti pentru prestatia lor, sau au primit doar o parte din bani.

Karo Parisyan sau Thierry Sokoudjou nu si-au primit toti banii, conform unor rapoarte publicate azi. Si, avand in vedere ca a aparut o disputa intre echipa de management a promotiei, se pare ca nici nu va aparea o solutie curand.

Promoterul Andrew McManus este unul dintre cei doi actionari ai promotiei, iar Tom Huggins, care este fostul manager al lui Murilo Bustamante, e cel de-al doilea. Acum, amandoi declara ca celalalt este responsabil sa plateasca luptatorii. Huggins a plecat chiar in Brazilia si, conform declaratiilor lui McManus, nu mai raspunde la telefon.

"Huggins a fugit in Brazilia si nu mai putem sa dam de el, iar eu (desi nu am negociat sau contractat sau am fost parte a vre-unei intelegeri) am fost lasat sa gasesc fonduri pentru a plati oamenii, desi promisiunile false de sponsori, vanzari tarzii de bilete, nu s-au adeverit" a declarat McManus pentru Cage Potato intr-un email.

Acelasi site a primit insa si un email de la Higgins, care spune ca declaratiile lui McManus sunt "categoric false. Pot sa va arat intelegerea scrisa intre mine si el, care spune clar ca atributia mea era sa gasesc luptatori si sa organizez lupte pentru aceste gale in limita unui anumit buget. Intelegerea stipuleaza clar ca TOATE responsabilitatile financiare pentru evenimente, inclusiv salariile luptatorilor, au fost ale lui McManus" a declarat el.

Acest lucru nu poate decat sa insemne ca Impact FC e parte din istorie deja, iar un show anuntat pentru luna septembrie nu are sanse sa se mai produca.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA