Natiunea MMA

Probleme din nou in Olanda: Gala de kickbox din Rotterdam a fost anulata
15/06/2011

Avem parte din nou de vesti proaste din Olanda, si se pare ca gala din 18 iunie care ar fi trebuit sa se desfasoare in portul Rotterdam a fost anulata.

Dupa ce initial avea ca Main Event confruntarea dintre Gokhan Saki si Sergei Laschenko, in evenimentul care urma sa aiba loc la Topsportcentrum Rotterdam, saptamana trecuta a fost anuntata retragera celor doi din motive diverse, si inlocuirea lor cu Errol Zimmerman vs Paul Slowinski.

In aceeasi seara trebuia sa se desfasoare si un turneu al categoriei grele, alcatuit din opt oameni, printre care s-ar fi numarat sportivi deja consacrati ca Wendell Roche si Mourad Bouzidi, ca si nume noi dar interesante de calibrul lui Utley Mariana de la Vos Gym.

La baza acestei anulari se pare ca sta primarul Rotterdamului, Ahmed Aboutaleb. Motivul oficial este cel al neacordarii permisului special de care era nevoie, dar se pare ca adevarata cauza trebuie cautata in incercarile repetate si concertate din ultimul timp ale lumii politice de a marginaliza kickboxul, datorita legaturilor apropiate cu crima organizata.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA