Natiunea MMA

Primele declaratii dupa finalele Panamericanelor de Brazilian Jiu Jitsu
29/03/2011

Editia din 2011 si-a incoronat regele in persoana lui Rodolfo Vieira, cel supranumit "Cašador dos Faixas Pretas", vanatorul centurilor negre, dupa ce in urma cu cativa ani a invins, ca centura maro, mai multi adversari avand centura neagra in meciuri contand pentru calificarile Campionatelor Mondiale.

Produs 100% al scolii Grapple Fight Team din Rio de Janeiro, brazilianul l-a surclasat de doua ori pe Bernardo Faria, nimeni altul decat medaliatul cu aur de anul trecut. "Ma temeam de depasirile lui din demi-garda, dar m-am antrenat mult. Este primul meu Panamerican, si, multumita lui Dumnezeu, am inceput bine, castigand divizia. Acum trebuie sa am un impact puternic in cadrul open-ului." a declarat Rodolfo dupa ce l-a invins prima data pe Bernardo in cadrul categoriei de greutate.

"Ma simt super, hiper-fericit. Bernardo ma inspaimanta mereu. Cum spuneam, demi-garda lui este foarte periculoasa, dar e bine ca am ramas pe pozitii." a fost cea de-a doua declaratie a campionului, dupa finala disputat la open.

"Bruno Malfacine e un luptator dificil, de aceea imi place sa ii urmaresc meciurile. E unul din cei mai duri tipi de aici. Sunt bucuros atat pentru victorie, cat si pentru faptul ca nu m-am accidentat. Am luptat aici impotriva vointei doctorilor mei." dezvaluie Caio Terra, castigatorul categoriei semi-pana.

"Nu avem nici un secret. Secretul este sa te antrenezi din greu pentru a putea ajunge aici." Rafael Mendes, aflat pe treapta suprema a diviziei pana a inlaturat neclaritatile ce planau asupra prestatiei formidabile.

Un traseu formidabil a fost cel al lui Andre Galvao, castigator la semi-grea, el finalizand toate meciurile inainte de limita. "Dupa ultimul meu meci de mma am inceput sa port kimonoul din ce in ce mai mult. Ma reintorc la origini. Cand eram la alba, Eduardo Santoro era deja centura neagra. Ii cunosc garda, e foarte dificila, stiam ca va incerca sa ma finalizeze tot timpul. Le multumesc baietilor de la Atos pentru tot ajutorul de la antrenamente."

A fost un campionat formidabil, din care cei interesati au avut multe de invatat. Urmeaza acum Mondialele, la care speram din tot sufletul ca vom avea reprezentanti, o competitie care se anunta cel putin la fel de disputata.

Sursa - www.graciemag.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA