Natiunea MMA

Primele înscrieri la Cupa ARMURA 2017
06/10/2017

 

  Scorpions Iași, Tengu Cluj-Napoca, Somo Kick-boxing Timișoara, Black Diamond Fight Tîrgu-Mureș, Firekick-Boxing Gherla, Urban Warrior Gym Brăila, Scorpions Hârlău, Rei Fight Tîrgu-Mureș, ACS Kickbox Baia Mare, SCM Bacău, Absoluto Ploiești, Scorpions Bârlad și Uli Kickboxing Unirea Liebling sunt primele cluburi care au confirmat participarea la Cupa ARMURA 2017 la kickbox.
  Ediția a IV-a a competiției este organizată de brandul românesc de arte marţiale ARMURA, în parteneriat cu Gomboş Martial Arts. În acest an, concursul are sprijinul Primăriei Tîrgu-Mureș, Consiliului Local Tîrgu-Mureș și Consiliului Județean Mureș, precum și al sponsorilor Herlitz, Napolact și trops.ro.
  Cupa ARMURA 2017 va avea loc în zilele de 28 şi 29 octombrie, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures. La întrecere sunt aşteptaţi peste 300 de practicanţi de kickbox de la circa 35-40 de cluburi din întreaga țară.
  Competiţia de la Tîrgu-Mureş se adresează atât copiilor şi juniorilor mici, care vor lupta în regim kick light pe tatami, cât şi juniorilor mari şi seniorilor, care se vor întrece în ring după regulile K-1. La copii 4-14 ani și juniori 14-16 ani se va merge pe categorii de greutate din 5 în 5 kg, respectiv de la -20 la +80 kg, dar se va ține cont și de intervalele de vârstă: 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani și 14-16 ani. La juniori 16-18 ani și seniori se vor disputa meciuri în limita categoriilor de greutate de la -50 la +95 kg, respectându-se aceeași progresie aritmetică de 5 kg.
  Concursul se va desfășura după regulamentul oficial WAKO, cu un singur genunchi la corp în clinci sau în luptă. Toți competitorii trebuie să poarte tibiere, cochilie și cască. Copiii și juniorii mici vor folosi mănuși 10oz iar ceilalți de minimum 10oz.
  Condițiile de participare sunt: legitimație vizată (de club sau federație), viză medicală, declarație pe propria răspundere (adulți) sau acordul părinților (minori), declarație antrenor, formular de înscriere completat, echipament specific.
  Taxa de participare este de 40 lei/persoană plata anticipată, respectiv 50 de lei/persoană la fața locului. Data limită de înscriere anticipată este 22 octombrie 2017. Tot atunci expiră și termenul pentru rezervarea cazărilor. Ca de fiecare dată, se poate organiza, la cerere, și meniul zilei pentru week-end.
  Cântarul oficial este programat sâmbătă, 28 octombrie 2017, de la ora 8. Două ore mai târziu are loc şedinţa tehnică. Întrecerea propriu-zisă începe la ora 10:30. În cazul în care există diferențe între greutatea declarată și cea de la cântar, se va percepe o taxă de 50 de lei pentru înscrierea sportivului în culpă într-o altă categorie. Pentru orice contestație se vor plăti 100 de lei.
  Semifinalele și finalele vor avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 9. Festivitatea de premiere este programată la ora 15. Câştigătorii primelor trei locuri vor fi premiaţi cu echipament de arte marţiale ARMURA, iar campionii se vor alege şi cu binemeritatele trofee.Organizatorii au pregătit şi premii individuale speciale. În plus, toţi participanţii vor fi răsplătiţi cu diplome şi medalii.
  Intrarea este liberă.
  Înscrieri și detalii la e-mail: bogdan@sportlife.ro sau telefon: 0731-014.128.

                                                                                             Natiunea MMAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA