Natiunea MMA

Prima editie a Taberei Nationale de Krav Maga, la Praid in judetul Harghita
22/03/2013

 

TABĂRA NAȚIONALĂ DE KRAV-MAGA, EDIȚIA I
  Perioada: 13-20 iulie 2013
  Locația: Praid, jud. Harghita
  Informații și înscrieri: krav-maga.ro/2013-07-13-praid.php [2]

  OFERTA NOASTRĂ
  - 8 zile, 50 ore de pregătire intensivă în Krav-Maga! Veţi învăţa principii şi tehnici de la toate nivelele de pregătire (de la începători la avansaţi, de la centura galbenă la cea neagră), pentru toate situaţiile de conflict (lovituri cu mâinile sau picioarele, prinderi, îmbrăţişări, strangulări, atacuri cu arme albe şi de foc). Vom preda tehnici care se pot învăța repede și sunt eficiente împotriva unui agresor mai puternic sau împotriva mai multor agresori. Le vom exersa mult în scenarii și condiții apropiate de realitate. Ne vom antrena în locații și în condiții variate. La finalul taberei veți fi mult mai pregătit (mental și fizic) să faceți față oricărui conflict real, cu unul sau mai mulți agresori, cu sau fără arme etc. Veți primi o diplomă de absolvire.
  - Socializare și activități reacreative. Pe lângă cursurile de Krav-Maga vom organiza o serie de activități recreative opționale, pentru a ne relaxa și a ne cunoaște mai bine. Puteți participa la aceste activități împreună cu partenerii dvs.

  REALIZĂRILE VOASTRE
  - Veți afla ce înseamnă și veți învăța Krav-Maga. Veți învăța cum să abordați conflictele: evitarea situaţiilor potențial periculoase, dezamorsarea ameninţărilor şi - în ultimă instanță - anihilarea agresorului. Veți învăța o mulțime de principii și procedee pe care le veți putea aplica în cazul oricărei agresiuni. În această tabără, mai mult decât la oricare alt curs intensiv de Krav-Maga din România, veți învăța, cel mai bine și mai realist posibil, acele tehnici și principii care fac din Krav-Maga una dintre cele mai eficiente arte de autoapărare din prezent!
  - Vă veți descoperi și depăși noi limite fizice și mentale. Veți deveni mai puternici, cu mult mai multă încredere în voi, în capacitatea voastră de supraviețuire. Participarea în această tabără va schimba pentru totdeauna modul în care înfruntați provocările și amenințările din viața voastră!
  - Antrenamentele vor fi grele, însă recuperarea plăcută. Veți cunoaște persoane diverse cu preocupări similare. Vă oferim nu doar un stagiu intensiv, solicitant și provocator, ci și o tabără cu multă voie bună și distracție, cu multe experiențe despre care să povestiți la întoarcerea acasă!

László PETHÖ
  Instructor KRAV-MAGA
  Centura neagră
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA