Natiunea MMA

Prezenta romaneasca la Campionatul European de Kickbox WKF, in Austria
15/09/2011

In perioada 19-24 septembrie, in capitala Austriei, Vienna, are loc Campionatul European de Kickbox organizat de World Kickboxing Federation.

Tara noastra il va avea ca reprezentant pe Cristian "The Fastest" Milea, detinatorul centurii profesioniste la categoria -71 kg a acestei Federatii. Sportiv al clubului Tai Shin Do Gym, el va fi acompaniat in Austria de catre antrenorul sau, Florin Mana, presedintele WKF Romania. Milea va intra in competitia K-1 rules.

Ca un amanunt interesant, tot la aceasta competitie va urca in ring un alt sportiv roman, Sorin Asandi, care traieste si se pregateste in Franta.

La acest eveniment este confirmata participarea a nu mai putin de 600 de sportivi, veniti din peste 25 de tari afilitate la WKF.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA