Natiunea MMA

Prezenta de succes a sportivilor romani la Openul de WuShu al Ungariei
12/10/2010

Horia Ciocan

Romania a fost reprezentata cu mult succes la a doua editie a Openului Ungariei de WuShu, desfasurat in 9 si 10 octombrie la Budapesta. Au fost prezenti, din partea tarii noastre, sase sportivi care au dominat cu autoritate categoriile de greutate unde au luptat.

Ceremonia de deschidere a Openului de WuShu al Ungariei

Primul intrat in lupta a fost Hallai Catalin, de la CS Muresul Targu Mures, care a reusit sa se impuna in fata unui reprezentant al tarii gazda in finala categoriei +90kg din sectiunea Quingda (Semi-contact), intr-o lupta pe care a dominato de la un capat la altul, punandu-si in valoare experienta competitionala mult mai vasta si obtinand cu usurinta victoria.

A venit apoi randul lui Szaba Erika Andreea sa intre in competitie, la proba de Taiji Quan, care a incantat spectatorii cu o prestatie superba, reusind sa ocupe prima treapta a podiumului de premiere in categoria Exercitiilor liber alese.

Finalele categoriilor de greutate au fost incorporate intr-o gala propriuzisa, desfasurata duminica seara de la ora 18, orchestrata atent de catre organizatorii maghiari cu dansuri traditionale chinezesti si exercitii demonstrative.

Categoria -65 de kilograme a fost un alt loc unde suprematia tarii noastre a fost evidenta, finala desfasurandu-se intre doi reprezentanti ai Romaniei, Matyus Ervin de la CS Muresul Targu Mures (clasat pe locul 1) si Virag Lehel, de la Gombos Martial Arts (clasat pe locul 2).

Main Eventul serii a fost, fara indoiala, lupta de la categoria -75 de kilograme intre Rus Traian, de la CS Muresul Tirgu Mures si Poczo Zoltan, de la Gombos Martial Arts. Fosti colegi de antrenament dar luptatori la categorii diferite de greutate, cei doi s-au intalnit in cele din urma intr-o lupta oficiala de SanShou (full-contact). Experienta competitionala a celor doi, care au la activ peste 150 de lupte in cariera fiecare, alaturi de prezente in gale oficiale profesioniste si-a spus cuvantul, spectacolul fiind asigurat pe deplin in nu mai putin de trei runde de confruntare intensa. In cele din urma, tehnica superioara de doborari a lui Traian si-a spus cuvantul, el castigand medalia de aur, in timp ce Zoli a trebuit sa se multumeasca doar cu argintul de data asta.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA