Natiunea MMA

Pretorian Hard Sports nu mai are dreptul sa apara in UFC
04/06/2013Producatorul brazilian de echipamente specifice pentru artele martiale, Pretorian Hard Sports a fost interzis in galele Ultimate Fighting Championship.

Hegemonia si cvasi-monopolul detinut actualmente de UFC in lumea mare a MMA-ului le permite americanilor sa faca regulile jocului, si sa decida cine e promovat in evenimentele pe care le pun in scena. Iar uneori relatiile bune care au existat o data, cum e cazul cu cei de la Pretorian, se racesc si duc la neintelegeri si in cele din urma la despartire.

Dupa mai multe gale in care numele lor a aparut atat pe suprafata de lupta cat si pe stalpii custii, brazilienii se vad nevoiti sa accepte o decizie unilaterala a oragnizatiei americane care ii va afecta mult imaginea publica.

Nu se cunosc inca motivele oficiale ale aceste despartiri, dar ea va dauna cu siguranta unei serii intreaga de sportivi de top, printre care Junior dos Santos, fratii Nogueira, Antonio Silva sau Roy Nelson, aflati sub contract cu producatorul de echipamente. E foarte posibil ca acestea sa fi plecat de la celebra "taxa de sponsor" pe care UFC o percepe de la fiecare brand sau firma care apare intr-o forma sau alta in galele sale.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA