Natiunea MMA

Porti deschise pentru Lesnar
28/02/2018  “Sunt sanse foarte mari pentru revenirea lui Brock”, a declarat presedintele UFC, Dana White, care s-a intalnit, zilele trecute, cu veteranul luptator de MMA, prezent in Las Vegas la evenimentul WWE Elimination Chamber. De altfel, poza cu cei doi a si condus la intrebarea reporterilor de la Radio Sirius XM NASCAR, raspunsul lui White venind imediat si destul de sincer.
  Oricum, contractul lui Brock Lesnar cu World Wrestling Entertainment se apropie de final. Totusi, Lesnar se afla inca in perioada de suspendare dupa ce a picat controlul antidoping in urma galei UFC 200. El si-a anuntat retragerea in urma cu un an si mai are de ispasit inca 6 luni in afara custii pana va putea lupta din nou.
  Intre timp, managerul WWE, Paul Heyman, a afirmat ca timpul petrecut de Lesnar departe de Octogon l-a ajutat pe acesta sa se vindece mai repede. “Daca decide sa se intoarca, Lesnar va fi cel mai sanatos luptator din UFC”, l-a laudat Heyman.
  Ultimul cuvant ii va apartine tot lui Dana White. Boss-ul UFC le-a spus celor de la TMZ Sports ca l-ar vrea pe Brock inapoi in Octogon. “A fost distractiv sa il vedem campion”, a comentat White.
  Pana la noi ordine, Lesnar, ajuns la 40 de ani, va aparea in aprilie la Wrestlemania.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA