Natiunea MMA

Poirier tinteste titlul la usoara
16/04/2018  Dustin Poirier vrea o sansa la centura suprema dupa victoria impresionanta in fata lui Justin Gaethje in capul de afis al galei UFC pe Fox 29 de la Gila River Arena din Glendale (Arizona, Statele Unite ale Americii).
  Poirier a izbutit sa-l faca KO tehnic la pumni pe Gaethje, producandu-i a doua infrangere la rand. Anterior, “The Highlight” pierduse si in fata lui Eddie Alvarez dupa ce reusise sa-si pastreze palmaresul imaculat timp de 18 meciuri. Totusi, Poirier a avut nevoie de runda a patra pentru a-si rapune adversarul. Gaethje a inceput bine disputa, avand, la un moment dat, 37 de lovituri de picior din totalul de 51. La startul rundei a patra, Poirier i-a parat o noua lovitura, raspunzand cu un pumn puternic si perfect tintit in barbie. Lupta a luat sfarsit dupa 33 de secunde scurse din penultima runda, Poirier laudandu-se cu o rata a loviturilor de 65% din total (183 din cele 283). De altfel, duelul celor doi a fost premiat cu 100.000 de dolari (impartiti egal) pentru “Lupta noptii”. Invincibil in ultimii doi ani, “The Diamond” asteapta acum sa i se acorde oportunitatea de a lupta pentru titlu impotriva campionului Khabib Nurmagomedov, “amicul” lui Conor McGregor.
  O inclestare apreciata de public au oferit-o Alex Oliveira, inlocuitorul accidentatului Matt Brown, si Carlos Condit la categoria semimijlocie. Oarecum surprinzator, in special pentru modul in care a obtinut victoria, “Cowboy” s-a impus, in runda secunda, printr-o submisie de efect, facandu-l pe “The Natural Born Killer” sa sufere al patrulea esec la rand si al saptelea in ultimele noua partide sustinute. In urma prestatiei deosebite, Oliveira a fost rasplatit cu 50.000 de dolari pentru “Performanta noptii”.
  La categoria mijlocie, Israel Adesanya si-a folosit cunostintele de kickboxing pentru a triumfa in fata lui Marvin Vettori. A fost o decizie la limita in favoarea lui “The Last Stylebender”, care isi adjudeca al doilea succes in UFC  in tot atatea meciuri desfasurate.
  Tot o decizie la limita s-a dictat si in favoarea lui Michelle Waterson, care a castigat prima intalnire de pe cardul principal de lupta in fata lui Cortney Casey-Sanchez. A fost cea dintai victorie din decembrie 2016 incoace a celei supranumite “The Karate Hottie”.  
  Gala de la Glendale a fost urmarita de peste 11.000 spectatori, incasarile cifrandu-se la aproape 1,1 milioane de dolari. In plus, circa 1,8 milioane de telespectatori au privit evenimentul din fata televizorului in conditiile in care americanii sunt preocupati mai degraba de playoff-urile din NBA si NHL. Oricum, contractul dintre UFC si Fox expira la sfarsitul anului.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA