Natiunea MMA

Phil Baroni, concediat de UFC: "Am uitat sa ma feresc, de doua ori"
05/01/2011

Phil Baroni a fost concediat de UFC, dupa ce a pierdut de doua ori la rand.

Baroni a fost anuntat de scoaterea sa de pe lista luptatorilor promotiei americane in acest weekend, dar a anuntat deja planul sau de a reveni la lupta in luna martie, in incercarea de a primi o a doua sansa.

El a luptata ultima data la UFC 125, si a suferit un TKO in chiar prima runda in fata lui Brad Tavares, intr-o lupta care a fost transmisa in direct pe ION Tv.

Comentariul lui Baroni fata de motivele pentru care a fost concediat, a fost simplu: "Am uitat sa ma feresc, de doua ori."

"Gata cu povestile si cu vorbele de parere de rau. Am inceput deja dieta si munca pentru a reveni la lupta. Ar trebui sa lupt din nou in luna martie."

Pierderea contractului sau cu UFC a fost o lovitura grea pentru Phil, dar luptatorul e dispus sa faca tot posibilul pentru a mai primi o sansa sa urce in cusca Octogonului pentru cea mai importanta organizatie din lume.

www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA