Natiunea MMA

Peter Aerts lupta in Japonia pe 11 decembrie
19/10/2011

Dupa numeroasele zvonuri si informatii mai mult sau mai putin oficiale, legate de anularea galei K-1 World Grand Prix Final 16, "Mr K-1" - Peter Aerts - a optat sa semneze un contract prin care se obliga sa lupte impotriva unui luptator veteran, japonezul Mr KAMIKAZE, in gala  Legend 2 promovata de o alta promotie japoneza pe 11 decembrie.

Aerts nu a mai luptat de la fenomenala sa prestatie in turneul final K-1 de anul trecut, dar a urcat in ring pentru un meci profesionist de wrestling impotriva lui Shinichi Suzakawa, intr-o gala a IGF Inoki Genome din luna august.

Mr KAMIKAZE, la cei 46 de ani ai sai, are acum un palmares de 22-5, cu 14 victorii reusite prin KO, in organizatii japoneze ca NJKF si Shootboxing.

Daca Aerts mai are forma de anul trecut, lupta din decembrie nu va fi mai mult decat un sparring ceva mai dificil pentru superstarul olandez. Dupa declaratia sa ca World Grand Prixul de anul trecut a fost ultimul din cariera sa, va fi o placere sa fim martorii ultimelor lupte ale acestui mare sportiv.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA