Natiunea MMA

Peter Aerts confirma lupta sa de retragere, impotriva lui Tyrone Spong, pe 30 iunie
13/01/2012

Peter Aerts a confirmat ieri, pentru site-ul olandez Round1Network un zvon care circula de ceva vreme in cercurile kickboxului profesionist, si anume lupta sa de retragere impotirva lui Tyrone Spong, pe 30 iunie, in gala It's Showtime.

Un amanunt interesant este faptul ca Aerts a desemnat Brabant Hallen in Den Bosch, Olanda, ca locul in care aceasta gala va avea loc, desi se spera ca organizatia olandeza va reusi punerea in scena a evenimentului in celebra Amsterdam ArenA, reinnodand astfel o traditiei de multi ani, intrerupta in 2011 din cauza divergentelor cu K-1 si a mediului politic ostil din Amsterdam.

Spong ar fi unul dintre cei mai potriviti adversari ai "Padurarului Olandez", cum e supranumit Aerts. Peter a urcat in ring, de-a lungul carierei sale, impotriva celor mai ilustrii kickboxeri din istorei, devenind el insusi o figura legendara a acestui sport. Spong uremaza sa lupte, inaintea confruntarii cu Aerts, cu un al superstar al kickboxului olandez, bombardierul Melvin Manhoef, pe 28 ianuarie, in gala It's Showtime unde va avea loc lupta de retragere a lui Badr Hari.

Aerts nu a mai luptat in Olanda din 2007, cand l-a invins pe Bob Sapp. Prezenta sa intr-o lupta acasa, in fata conationalilor sai, va fi un final superb pentru o cariera la fel de specataculoasa.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA