Natiunea MMA

Pentru un pumn de dolari
16/01/2017



  Spectaculosul KO la pumni din primele secvente ale rundei a doua a partidei de la categoria pana cu B.J. Penn din UFC Fight Night 103 i-au adus lui Yair Rodriguez inca 50.000 de dolari. Doar 24 de secunde din repriza secunda i-au trebuit lui Rodriguez pentru a se alege cu acest bonus dupa “Performanta noptii”. In urma acestei prestatii deosebite, “Pantera” a ajuns la al zecelea succes ca luptator profesionist de MMA, al optulea consecutiv.
  Mexicanul nu a fost singurul premiat suplimentar dupa gala gazduita de orasul american Phoenix, dar a fost unicul recompensat de pe cardul principal de lupta. Celelalte bonusuri au venit dupa confruntari de pe cardul preliminar.
  Astfel, ucrainianul Alexei Olynik a intrat in posesia aceleiasi sume de bani dupa ce l-a “demolat” pe cehul Viktor Pesta intr-un meci din limitele categoriei grea, in timp ce “cocosii” Augusto Mendes si Frankie Saenz au castigat cate 50.000 de dolari pentru “Cea mai buna lupta a noptii”. In cele din urma, Mendes s-a impus la limita, arbitrii punctand la unison 29-28 in favoarea celui supranumit “Tanquinho”.
  Gala de sambata a fost urmarita de peste 11.000 de spectatori, incasarile totalizand aproape un milion de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA