Natiunea MMA

Pedro Rizzo vs Tim Sylvia - castigatorul poate primi o noua sansa sa lupte in UFC
02/11/2010

Nick Thomas - www.bloodyelbow.com


Pedro Rizzo si-a reinceput pregatirile in Brazilia, alaturi de familia Machida.

Pedro Rizzo a stat de vorba cu reporterii de la Graciemag.com despre viitoarea sa confruntare cu Tim Sylvia, fostul campion al categoriei grele a UFC, ce va avea loc in gala War in the Mainland, programata undeva la inceputul anului viitor.

"Dana White a mentionat ca cel care va iesi in vingator poate primi inca o sansa sa lupte in UFC, si sa semneze un contract cu ei."

"Pentru ca inca nu s-a desemnat o data sigura pentru aceasta gala, e doar un acord verbal intre noi" a continuat fostul star al UFC si PRIDE, "asa ca reincep antrenamentele. Dar vreau sa am o prestatie buna. Cine stie? Poate am sa reusesc sa revin in UFC. M-am simtit foarte bine cand am luptat in Octogon. Cred ca plecarea de acolo a fost cea mai mare greseala a carierei mele, cel mai mare regret."

Desi a parasit promotia americana in 2003, Rizzo crede ca la momentul respectiv era o decizie corecta.

"Am plecat de buna voie, dar in acel moment simteam ca ma plafonez la categoria grea, si cei mai importanti grei din lume erau in Japonia. Intotdeauna mi-am dorit cele mai grele lupte, asa ca a trebuit sa lupt cu cei din PRIDE. Ce sa ii faci?Nu a iesit bine in cele din urma. Dar azi, cu Cain Velasquez campion, UFC e foarte bine reprezentat la categoria grea. Cred ca el ar putea sa dea piept chiar cu Fedor Emelianenko."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA