Natiunea MMA

Pe urmele lui McGregor
28/03/2017


  James Gallagher, partenerul de antrenament al lui “The Notorious”, il va infrunta pe Chinzo Machida, fratele mai mare al fostului campion al “semimijlociilor” UFC, Lyoto Machida, intr-un meci de la categoria pana din cadrul galei Bellator 180.
   “The Strabanimal” se antreneaza cu reputatul John Kavanagh la Straight Blast Gym si este neinvins in cele 6 meciuri disputate in circuitele profesioniste. In ultima intalnire, sustinuta acum o luna, irlandezul de 20 de ani l-a invins rapid, submisie in prima runda, pe Kirill Medvedovsky, confirmand increderea specialistilor in domeniu.
  De partea cealalta, Chinzo Machida are 5 victorii in palmares, suferind si doua esecuri. Veteranul de 40 de ani se poate lauda, insa, cu un sir de 4 succese consecutive. Ultimul adversar rapus de brazilian a fost Jamar Ocampo, facut KO la pumni in runda a treia.
  Gala Bellator 180 va avea loc pe 24 iunie, la Madison Square Garden din New York, si propune doua meciuri foarte asteptate de iubitorii MMA-ului. Astfel, capul de afis il reprezinta confruntarea “semigreilor” Wanderlei Silva si Chael Sonnen, in timp ce la fel de interesant se anunta si duelul de la categoria grea dintre Fedor Emelianenko si Matt Mitrione. Mai mult, evenimentul, transmis in regim pay-per-view, contine si doua lupte pentru titlu. Douglas Lima isi va apara centura la semimijlocie in fata debutantului Lorenz Larkin iar Michael Chandler va incerca sa-i reziste imbatabilului Brett Primus intr-o partida de la categoria usoara.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA