Natiunea MMA

Paulo Thiago se retrage de pe fight-cardul UFC on Versus 3 din cauza unei accidentari
28/01/2011

Lupta contand pentru categoria semi-mijlocie dintre Paulo Thiago si Johny Hendricks, programata pe 3 martie la UFC on Versus 3 in Louisville, Kentucky a fost eliminata de pe fight-cardul serii, din cauza unei accidentari la cot a sportivului brazilian.

Echipa de management a lui Hendicks de la Team Takedown a scris aseara pe contul de Twitter ca sunt "foarte dezamagiti ca Thiago s-a retras din lupta impotriva lui Johny. Urma sa fie o lupta foarte frumoasa."

Thiago (13-3) vine dupa doua infrangeri consecutive, dar in ciuda acestui fapt a reusit sa semneze un contract cu UFC pentru inca patru lupte in luna noiembrie a anului trecut. Ultima sa aparitie in Octogon a fost infrangerea din fata lui Diego Sanchez la UFC 121 din luna octombrie.

Desi nu este inca foarte clar daca Hendricks va ramane pe fight-cardul galei din luna martie, el are mare nevoie de o lupta in care sa poata arata ca infrangerea din debutul sau pentru UFC, in fata lui Rick Story la TUF 12 Finale din luna decembrie a fost un incident.

 Sursa: www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA