Natiunea MMA

Paul Slowinski s-a accidentat; Damian Garcia lupta sambata cu Daniel Ghita la K-1 Madrid
23/05/2012

Cateva schimbari de ultim moment au afectat fight-cardul galei K-1 Rising 2012 Madrid, programata sa se desfasoare in acest weekend in capitala Spaniei.

Prima lupta modificata a fost cea dintre Zeben Diaz si Mosab Amrani. Acesta din urma s-a accidentat, iar Emad Kadyer a fost cel care i-a luat locul in confruntarea cu Diaz. Acum se pare ca un alt sportiv are probleme medicale, dupa ce Paul Slowinski a anuntat ca nu va mai putea lupta cu Daniel Ghita si i-a fortat pe organizatori sa ii gaseasca un inlocuitor cu mai putin de o saptamana inaintea galei.

Luptatorul spaniol Damian Garcia ii va fi inlocuitor in confruntarea cu sportivul nostru. Aceasta schimbare nu ar trebui sa fie una foarte favorabila pentru Daniel, care e la un cu totul alt nivel decat Damian, si care are nevoie de competitie serioasa pentru a se pastra in cea mai buna forma si a isi mentine statutul de unul dintre cei mai buni grei ai lumii.

Garcia e un veteran al galelor profesioniste de kickbox, dar nu are un palmares foarte bun, el fiind facut KO spre exemplu de Ashwin Balrak in 2007 la K-1 World Grand Prix in Scandinavia. Victoriile sale sunt inregistrate in fata unor nume cvasi-necunoscute.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA