Natiunea MMA

Paul Daley vs Jorge Masvidal, adaugata la Shark Fight 13 din 11 septembrie
11/08/2010

Ray Hui - www.MMAfighting.com


                  Paul Daley                   vs      Jorge Masvidal

Veteranul UFC, Paul Daley il va intalni pe componentul American Top Team, Jorge Masvidal pe 11 septembrie la Shark Fights 13 in Amarillo, Texas.

Contractul lui Daley cu promotia Shark Fight e doar pentru o singura lupta, si multa lume crede ca luptatorul englez va semna cu Strikeforce dupa aceasta gala.

El a revenit in lupta pentru prima data dupa plecarea din UFC la Impact FC 2, in Australia, reusind o victorie in fata lui Daniel Acacio prin submisie.

Daley si-a facut debutul in UFC in septembrie, in Texas, si a devenit aproape peste noapte pretendent la titlu dupa ce a reusit un TKO in chiar prima runda cu Martin Kampmann. In ianuarie a reusit o noua victorie, tot prin TKO, in fata lui Dustin Hazelett, dar a fost apoi complet neuralizat si dominat de Josh Koscheck. Frustrat, el l-a lovit pe Josh dupa incheierea luptei, iar acest lucru i-a atrat intreruperea contractului cu UFC.

Masvidal e un fost luptator de strada care a calatorit pentru a lupta in intreaga lume. A fost la Bodog Fights in Costa Rica si Rusia, cu Strikeforce la Playboy Mansion, si cu Astra in Japonia. E probabil cunoscut pentru ca a receptionat Submisia Anului 2009, reusita de Toby Imada cu un triunghi inversat in semifinalele Bellator.

Pe Fight Cardul Shark Fights 13 mai apar Keith Jardine vs Trevor Prangley, Rameau thierry Sokoudjou vs Houston Alexander si Drew McFedries vs Joey Villasenor.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA