Natiunea MMA

Paul Daley vs Cyborg Santos, adaugata la fight-cardul galei Strikeforce: Fedor vs Henderson
13/06/2011


               Paul Daley                             Evangelista "Cyborg" Santos

Paul Daley va da piept cu Evangelista "Cyborg" Santos in gala Strikeforce: Fedor vs Henderson din 30 iulie, a confirmat managementul sportivului britanic intr-o declaratie de presa.

Amandoi vin dupa infrangeri, si au acceptat sa se intalneasca intr-o confruntare contand pentru categoria semi-mijlocie.

Un amanunt interesant este ca amandoi vin dupa infrangeri in fata lui Nick Diaz, care a renuntat recent la titlul categoriei semi-mijlocii pentru a trece in UFC si a da piept cu regele acestei divizii de greutate, Georges St-Pierre.

Daley (27-10-2) a fost ultimul dintre cei doi care l-a intalnit pe Diaz, in fata caruia a pierdut prin TKO dupa doar 4 minute si 57 de secunde trecute din runda 1. Acea confruntare a avut loc pe 9 aprilie.

"Sunt fericit sa lupt din nou" a spus Daley in declaratia de presa. "E o lupta mare. Pentru care nu au vazut lupta Melvin Manhoef vs Cyborg, sa va asteptati la acelasi rezultat pentru Cyborg....Va fi facut KO."

Santos a avut sansa sa il invinga pe Diaz in luna ianuarie, cand a supravietuit primei runde de lupta dar a fost submis cu un armbar in a doua repriza. Aceasta infrangere a dus palmaresul lui la 18-14.

Gala din 30 iulie are loc la Sears Centre in Hoffman Estates, Illinois. Pana in acest moment, confruntarea de la categoria grea dintre Fedor Emelianenko si Dan Henderson este singura partida confirmata oficial.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA