Natiunea MMA

Paul Daley vs. Tyron Woodley planificat pentru "Strikeforce: Fedor vs. Henderson"
28/06/2011

"Strikeforce: Fedor vs Henderson" are loc pe 30 iulie la Sears Centre din Hoffman Estates, Illinois si are ca main event lupta dintre Fedor Emelianenko si Dan Henderson fiind difuzat īn direct pe canalul american de televiziune Showtime.

Daley a fost iniţial programat să lupte cu Evangelista "Cyborg" Santos, dar recent brazilianul s-a retras din cauza unei accidentari la umăr.

Daley luptă pentru prima oara de la īnfrāngerea din aprilie cu Diaz. Īnainte de a pierde, Paul cāștigase opt din nouă lupte, și singura īnfrāngere era de la puternicul Josh Koscheck la UFC 113. Oficialii UFC l-au concediat īn cele din urmă pe luptătorul britanic, pentru ca acesta sărise la bătaie după finalul meciului.

Daley, mult timp clasat printre primii din lume la categoria semi mijlocie, īl īntālnește acum pe Woodley, un luptator īn rapidă ascensiune, care aștepta sa īl īnfrunte pe Diaz īnainte ca acesta să elibereze titlul și sa īl provoace pe Campionul UFC Georges St-Pierre. Woodley, un luptător de la Universitatea din Missouri, a venit īn  Strikeforce după doar două victorii și a ajuns acum la un palmares de 8-0. Victoriile sale recente au venit peste luptători cum ar fi Rudy Bears, Nathan Coy, Andre Galvao și Saffiedine Tarec.

Acest meci īncă nu este oficial si nu se știe nici dacă meciul va fi pentru Centura la Categoria Semi Mijlocie .

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA