Natiunea MMA

Paul Daley semneaza cu Shark Fights
27/07/2010

Ray Hui - www.MMAFighting.com

La doar trei luni dupa ce contractul sau cu UFC a fost reziliat, luptatorul britanic Paul Daley a reusit deja sa revina in America de Nord. El a incheiat un contract pentru o singura lupta cu Shark Fights si urmeaza sa concureze pe fight-cardul galei din 11 septembrie in Amarillo, Texas.

Pe acelasi card al galei Shark Fights 13 vor aparea mai multi veterani UFC: Trevor Prangley vs Keith Jardine, Rameau Thierry Sokoudjou vs Houston Alexander si Joey Villasenor vs Drew McFedries.

Contractul sau cu UFC a fost reziliat dupa ce l-a lovit pe Josh Koscheck dupa incheierea luptei la UFC 113.

"Sunt foarte bucuros sa lupt in Statele Unite din nou" a declarat Daley intr-o declaratie. "Desi atitudinea mea in lupta cu Koscheck nu a fost una sportiva, fanii din America au fost foarte intelegatori cu mine si le multumesc. Nu pot sa sterg cu buretele ce am facut, dar pot sa demonstrez tuturor ca nu sunt luptatorul pe care l-au vazut la UFC 113."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA