Natiunea MMA

Paul Daley se antreneaza la Respect Gym din Bucuresti, inaintea debutului sub bannerul GLORY
28/08/2015Veteranul UFC Paul Daley se pregateste zilele astea la una dintre cele mai titrate sali de arte martiale din Romania, Respect Gym, in Bucuresti sub tutela antrenorului Alin Panaite.

Dupa ce a concurat cu succes in mai multe promotii de arte martiale mixte, printre care UFC, Strikeforce si Bellator, sportivul britanic supranumit "Semtex" dupa putearea exploziva a loviturilor sale urmeaza sa isi faca debutul si in galele de kickbox ale GLORY World Series, chiar intr-un eveniment in coproductie cu Bellator MMA, multasteptata gala Dynamite 1.

Venirea lui la Bucuresti arata inca o data valoare pe care luptatorii de afara o acorda sportivilor romani care se pregatesc la Respect Gym, printre care Benny Adegbuyi, Claudiu Badoi sau fratii Andrei si Bogdan Stoica.

Gala Dynamite 1 are loc pe 19 septembrie la SAP Center in San Jose, California.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA