Natiunea MMA

Paul Daley isi risca sansa de a luptat pentru titlul Strikeforce daca participa la gala BAMMA 5
25/01/2011

Luptatorul britanic Paul Daley risca sa piarda sansa de a lupta pentru titlul categoriei semi-mijlocii a Strikeforce daca va aparea pe fight-cardul galei BAMMA 5 din Marea Britanie, a declarat directorul executiv al promotiei americane, Scott Coker.

Dinamicul striker a acceptat sa lupte cu Yuya Shirai pe 26 februarie in Manchester. Daca castiga, este probabil ca el sa fie urmatorul luptator care primeste dreptul sa lupte cu castigatorul luptei de sambata seara dintre Nick Diaz si Evangelista "Cyborg" Santos.

Si daca pierde?

"Daca pierde, cartile au sa fie amestecate din nou" a spus Coker. "Iar daca castiga, va fi primul care primeste o sansa la titlu."

Riscul sau calculat vine in fata lui Shirai, un veteran al promotiei japoneze DEEP, care poarta centura categoriei semi-mijlocii a acelei organizatii, care are un palmares profesionist de 20-8 si care vine dupa cinci victorii consecutive.

Daley (26-9-2) si-a facut debutul in Strikeforce cu un KO devastator reusit impotriva lui Scott Smith. El are o serie de trei victorii consecutive de cand a plecat din UFC, dupa lovitura nesportiva de dupa gongul final in lupta cu Josh Koscheck la UFC 113.

El urmeaza sa concureze din nou in Strikeforce undeva in primavara, dar rezultatul luptei din Manchester va determina daca urmeaza sa lupte pentru centura de campion, sau daca va trebui sa reporneasca pe drumul spre aur ca urmare a unui pariu ratat.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA