Natiunea MMA

Paul Daley e nemultumit de achizitia Strikeforce de catre UFC
14/03/2011

Cand Paul Daley a urcat in ring contra lui Josh Koscheck la UFC 113, era unul dintre cei mai bine vazuti tineri luptatori ai promotiei americane. Dupa incheierea luptei, si mai ales dupa lovitura ilegala aplicata cu intentie evidenta adversarului sau, el a devenit persona non-grata in UFC. Plecarea lui in Strikeforce a fost doar urmatorul pas logic pe care il putea face in cariera sa, iar lupta cu Nick Diaz din cadrul galei de pe 9 aprilie ii oferea sansa de a se "incorona" campion al categoriei semi-mijlocii.

Acum, odata cu achizitia Strikeforce de catre UFC, trecutul sau incepe sa il bantuiasca din nou.

Dana White a declarat ca activitatea Strikeforce va continua ca si pana acum, si ca Scott Coker, presedintele acestei organizatii, va lua in continuare deciziile. Nu toate lumea este insa multumita de aceasta stare de fapt, chiar si daca ea se materializeaza.

"Activitatea va continua ca si pana acum, dar daca eu nu vreau sa lupt pentru DANA WHITE/ZUFFA?" a declarat Daley ieri, dupa aflarea vestii achizitiei Srikeforce de catre compania mama a UFC. "Dana ma elimina pe viata din UFC, apoi cumpara Strikeforce, si crede ca va fi USOR sa lupt intr-una dintre cele mai anticipate confruntari ale anului (impotriva lui Nick Diaz)?Care cu siguranta va aduce bani pentru ZUFFA/Dana White."

El e doar unul dintre sportivii al caror nume a fost pomenit, alaturi de Dan Henderson, in chiar interviul prin care White facea publica achizitia. Iar reactia lui Daley era de asteptat la aceasta veste.

"Nu sunt sigur ce am sa fac acum, cinstit sa fiu, sa lupt pentru Strikeforce si sa fiu campionul lor, dar sa bag bani in buzunarele Zuffa/Dana White? Sau sa lupt in Marea Britanie pentru BAMMA, care imi apreciaza brandul, unde am fani loiali, familie, si sprijinul mass-media. Pe bune. Am o intelegere foarte buna in BAMMA si fac la fel de multi bani, ma credeti sau nu, cum fac si in SUA. Imi apreciaza serviciile si ce aduc companiei. E destula concurenta acolo, nu toti luptatorii buni sunt in UFC/Strikeforce, ei au doar parte de o mai mare recunoaste".

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA