Natiunea MMA

Paul “Semtex” Daley va lupta in CageWarriors 57
13/06/2013Dupa 5 ani de la ultima sa lupta pentru promotie, Paul Daley se va intoarce in Cage Warrior Fighting Championship luna viitoare. Acesta se va confrunta cu Lukasz Chlewicki in main event-ul Cage Warriors 57 in 20 Iulie pe Echo Arena din Liverpool.

Fiind considerat luptatorul de top al UK-ului la categoria semimijlocie, Daley (32-12-2) a avut ultima aparitie in Iulie 2008, cand l-a infrant pe Bojan Kosednar prin KO in prima runda.

Daley a luptat de 3 ori pentru UFC inainte de a-l provoca pe Nick Diaz pentru titlul categoriei semimijlocii Strikeforce in Aprilie 2011. Acesta are 23 de victorii prin TKO, infrangandu-i in cei 10 ani de cariera profesionala pe John Alessio, Duane Ludwig si Martin Kampmann.

“Ma bucur sa lupt din nou in cusca celor de la Cage Warriors. Practic aici mi-am inceput cariera, si e placut sa vezi cum s-a dezvoltat promotia. Sunt mandru ca voi face parte din aceasta echipa si abia astept sa lupt pentru fanii mei.”, a spus Daley.

Nu va fi usoara confruntarea cu Chlewicki (10-2), care a avut o singura infrangere in ultimele 11 lupte.  Acesta a spus: “Sa lupt cu unul dintre cei mai buni din lume, a fost dorinta mea. Va fi o provocare pentru mine, mai ales in fata fanilor sai, dar nu ma voi lasa influentat de acest aspect.  Vreau sa le multumesc celor de la Cage Warriors pentru oferirea acestei oportunitati. Pe 20 Iulie le voi demonstra ca au facut alegerea corecta.”

CEO-ul Cage Warriors, Graham Boylan a adaugat: “Astept fantasticul main event ce va avea loc in Liverpool si vreau sa le multumesc celor de la Bellator pentru cooperare si pentru ca i-au permis lui Paul Daley sa lupte pentru Cage Warriors.”


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA