Natiunea MMA

Paul “Semtex” Daley se reintoarce in Kickboxing pentru Glory 5 in Londra
15/02/2013

Potrivit celor de la MMAWeekly.com, luptatorul de MMA Paul Daley se va reintoarce in ringul de kickbox la Glory 5 din Londra, pe data de 23 Martie. Am auzit zvonuri cum ca Daley ar veni la GLORY pentru o perioada, dar pana acum nu au fost confirmate oficial.

Debutul lui Daley a fost programat initial pentru campionatul de categorie semimijlocie de la Bellator, mai devreme in cadrul acestui an, dar din cauza problemelor cu viza, acest lucru nu a fost posibil.

Paul Daley este foarte cunoscut datorita timpului petrecut in UFC si Strikeforce, detinand o colectie de finalizari cu knockout, devenit astefl unul dintre cei mai controversati luptatori de MMA. Avand un record de 14 – 3 in kickboxing si muay thai, Semtex vine in galele Glory cu o experienta vasta.

Pana in momentul de fata, nu a fost anuntat niciun oponent pentru Daley.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA