Natiunea MMA

Patru piramide şi primul titlu de kickboxing profesionist in România la “Bodyguard – Forţe Speciale"
28/03/2012

COMUNICAT DE PRESA

Bogdan Stoica şi Benny Adegbuy se vor afla pe fight-cardul galei semifinale “Bodyguardul – Forţe Speciale” de vineri, 30 martie, de la Târgu Jiu, acolo unde promotorul Eduard Irimia caută viitoare stele pentru circuitul mondial Local Kombat. În cadrul evenimentului sunt programate patru piramide de calificare, câştigătorii urmând să aibă un loc asigurat la marea finală de la Timişoara, din luna iunie.

Pe lângă superfight-urile celor doi eroi ai circuitului mondial Local Kombat, Federaţia Local Kombat România şi Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact vor organiza în premieră, la Târgu-Jiu, primul titlu de kick-boxing profesionist din ţara noastră, care îi va pune faţă în faţă pe sportivii de la categoria mijlocie (71 kg), Marius Tiţă şi Claudiu Bădoi.

În total, se vor disputa patru piramide, două la categoria +95 de kilograme, una de 95 de kilograme şi o alta la 85 de kilograme, unde se vor înfrunta bodyguarzi, luptători din Poliţie şi Jandarmerie. Printre cei care vor urca în ring se numără şi veterani ai Local Kombat, Mihăiţă Golescu şi Marian Iordan. “Dacă vor reuşi să îi învingă pe Golescu şi Iordan, atunci înseamnă că au toate şansele să ajungă în Local Kombat”, a adăugat Irimia.

Următoarea gală semifinală va avea loc la Deva, pe 5 mai, iar înscrierile continuă pe adresa office@superkombat.com şi la numărul de telefon 0744.566.228.

“Bodyguardul – Forţe Speciale” este un show dedicat forţelor speciale din Poliţie, Jandarmerie, SPP, dar şi din cadrul firmelor de pază, în care luptătorii se bat pe reguli de Local Kombat pentru premii totale în valoare de 15.000 de euro. Învingătorii celor patru piramide ale fiecărui eveniment se vor întâlni în patru super-fight-uri, care vor decide noi eroi în Local Kombat.

Gala de vineri, de la Târgu Jiu, va fi transmisă în direct pe voyo.ro de la ora 18:30.

Programul celor patru piramide:

85 de kilograme

Cristian Ristea (Găeşti) vs Radu Pralea (Cluj)

Alin Boroghină (Uricani) vs Alexandru Nedelcu (Galaţi)

95 de kilograme

Viorel Mărgineanu (Gherla) vs Florin Bradea (Bacău)

Dănuţ Hurduc (Iaşi) vs Mihai Ignat (Republica Moldova)

+95 de kilograme

Marian Iordan (Bucureşti) vs Marian Albişor (Iaşi)

Ciprian Iordache (Ploieşti) vs Adrian Motorga (Târgu Jiu)

+95 de kilograme

Mihăiţă Golescu (Râmnicu Vâlcea) vs Dragoş Georgescu (Ploieşti)

Alex Târnăveschi (Bucureşti) vs Răzvan Benche (Cluj-Napoca)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA